Margaret van Laar

Praktijk voor fysiotherapie, psychosomatiek, oedeem therapie, hypnose
en ‘antroposofisch fysiotherapeut in opleiding’.


Flux staat voor stromen en stralen
:
Met aandacht voor de gehele mens wil ik er samen met u aan werken om u weer te laten stralen en de levens-energie te laten stromen.

Fysiotherapie: versoepelen van spieren en gewrichten
Door massages maar ook door oefeningen en opnieuw laten voelen hoe je kunt bewegen ontstaat er weer een bewustwording van lijf, leden en bewegen. Ik maak gebruik van alle technieken die ik geleerd heb in mijn leven.
Indien nodig kan ik de processen ondersteunen met medical taping.

Psycho-somatiek: Balanceren.
Bij langdurige klachten in ons lichaam komen er vaak psychische problemen om de hoek kijken. (Hoe kan ik met mijn klachten om gaan? Waarom gaan de klachten niet over). Psychische klachten roepen vaak lichamelijke ongemakken op. (Het lichaam gaat soms letterlijk gebukt onder de gedachten en gedragingen van ons brein.)

Oedeem-therapie : Laten stromen
Oedeem is vochtophoping in het lichaam. Door invloeden van binnen uit of van buiten af ontstaat er soms een vermindering van de lymfestroom in ons lichaam. Dit kan leiden tot een zichtbaar of ónzichtbaar oedeem  Het lymfestelsel is de kern van onze weerstand.
ad modem Vodder (http://www.mldv.nl/)

Hypnotherapie: gebruik van het onderbewuste
Als er behoefte is aan bijvoorbeeld het oplossen van oude trauma’s of als er last wordt ondervonden van hardnekkig aangeleerd negatief gedrag, is het mogelijk om in overleg gebruik te maken van verschillende hypnose of NLP  technieken. Ook geef ik SoulKey
sessies (http://soulkeytherapy.com/) en IEMT behandeling (gediplomeerd op alle onderdelen).  Dit valt echter buiten de reguliere fysiotherapie en heeft andere tarieven.

Margaret van Laar

Fysiotherapeut

0629064636

fysioflux@live.nl

www.fysioflux.nl